Najel Aleppo-oliivisaippua 12%


Najel Aleppo-oliivisaippua 12%

Ei saatavilla tällä hetkellä

7,60 €
6,00 €
1 kg = 30,00 €

Aito oliiviöljysaippua yhdistää oliivin mietouden ja laakerinlehtiöljyn hoitavat ominaisuudet. Mietona ja lisäaineettomana aleppo-saippua sopii hyvin herkälle iholle ja myös vauvan pesemiseen. Sitä voidaan käyttää hilseshampoona, partasaippuana sekä kasvosaippuana. Sopii kuivalle iholle ja erityyppisille ongelmaihoille, kuten psoriasikseen, akneen, ekseemaan, säärihaavoihin, vauvan vaippaihottumaan ja atooppiseen ihoon. Aleppo-saippua soveltuu lisäksi meikinpoistoon. Aleppo-saippuaa suosittelevat mm. ihotautilääkärit Ranskassa ja Keski-Euroopassa saippua onkin saanut suuren suosion. Asettamalla pala aleppo-saippuaa vaatekaappin se karkottaa myös koiperhoset. Saippua sopii myös tahranpoistoon ja vaatteiden hellävaraiseen pesuun.

Vaikuttavat aineet

Oliiviöljy: Kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Sisältää alfalinoleenihappoa sekä A- ja E-vitamiineja, jotka auttavat ylläpitämään ihon kimmoisuutta.

Laakerinlehtiöljy: Hoitaa ja rauhoittaa ihoa. Vaikutuksiltaan antiseptinen ja tulehduksia estävä.

Mitä eroa on Aleppo-oliivisaippualla ja 12% sekä 24% Aleppo-oliivisaippuoilla?

Prosenttimäärät kuvaavat laakerinlehtiöljyn määrää saippuassa. Aleppo-oliivisaippua ei sisällä lainkaan laakerinlehtiöljyä. Pääraaka-aine jokaisessa aleppo-saippuassa on luomu-oliiviöljy. Mitä enemmän saippuassa on laakerinlehtiöljyä, sitä tehokkaammin se hoitaa iho-ongelmia, sillä laakerinlehtiöljyllä on antibakteerinen ja tulehduksia estävä vaikutus. Vahvempi, eli 24% laakerinlehtiöljyä sisältävä saippua soveltuukin parhaiten hyvin ärtyneelle ja herkistyneelle iholle tai akneiholle. Miedompi, 12% laakerinlehtiöljyä sisältävä saippua sopii erityisesti normaalin ja herkän tai epäpuhtaan ihon hoitoon. Pelkkää oliiviöljyä sisältävä saippua soveltuu kaikille ihotyypeille, erityisesti normaalin, herkän ja ikääntyvän ihon perushygienian hoitoon. 

Ecocert-sertifioitu.

200 gr.

 

Tuotteen lisätiedot

Täydellinen ainesosaluettelo (INCI)

Sodium olivate*, Sodium laurate*, Aqua, Sodium hydroxide.

*)luomu.


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Madara Yrttideodorantti
11,90 € (1 l = 238,00 €)
Argital Vihreä savi hoitonaamio (argiltubo)
13,90 € (1 l = 55,60 €)

Selaa tätä tuoteryhmää: Saippuat